Inloggen
Je kent het gevoel, je zit te lang vastgeroest op jouw plek maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Werkcompleet levert gerichte adviezen en oplossingen voor ontplooiing en ontwikkeling van de werknemer. Wij zullen zowel voor de werknemer en werkgever een houvast zijn. Binnen onze huidige samenleving bestaat een grote groep mensen die door een uitgezeten detentie (wel of niet onherroepelijk) in de problemen zijn gekomen op het gebied van sociaal beleving als ook binnen de grenzen van de arbeidsmarkt. Werkcompleet bied de Wajong werk- of stage zoekenden een zeer uitgebreid begeleidingsprogramma. De Wajongtrajecten van Werkcompleet worden voor de deelnemers individueel vastgesteld. Hoe langer iemand thuis zit, hoe moeilijker het wordt om het werk weer op te pakken. Daarom moeten werknemers die ziek zijn, zo snel mogelijk weer aan het werk. Werkcompleet zal zowel de werkgever als werknemer hierin begeleiden. Mocht blijken dat een terugkeer op korte termijn niet te realiseren zijn zullen wij gaan kijken wat voor alle partijen de beste oplossing is. Als blijkt dat door ziekte of handicap u niet meer kan terugkeren in uw oude functie zal er gekeken gaan worden naar uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Werkcompleet zal kijken naar uw wensen en vermogen om de begeleiding volledig op u af te stemmen. Ons doel is u te begeleiden naar een passende functie. Een sollicitatie is feitelijk een verkoop van je eigen persoon, de meeste mensen vinden dit toch lastiger dan ze in eerste instantie denken. WerkCompleet kan voor u een handvat bieden. Speciaal voor mensen die graag tips en trucs willen hebben wij een op de persoon gerichte sollicitatie training ontwikkeld.
From the labs

Loopbaanadvies

In de ideale wereld gaat iedereen met veel plezier naar zijn of haar werk. Als je al een lange tijd in een bepaalde functie werkzaam bent, kan de realiteit wel eens anders zijn en zijn er veel medewerkers vroeg of laat met twijfels over hun baan. Vind ik mijn werk nog wel zo leuk? Haal ik er nog wel voldoening uit? Wat ontbreekt waardoor ik die voldoening niet meer heb?

Lees Verder -->
From the labs

Specialismen

Werkcompleet heeft zich gespecialiseerd op twee sociale probleemgebieden. Voor zowel ex-justitiabelen als ook de Wajong zijn er tal van mogelijkheden die Werkcompleet aanbiedt voor begeleiding en ondersteuning. Klik op onderstaande linken voor meer informatie.

Ex-justitiabelen
Wajong

From the labs

Reïntegratie

Ziek zijn is vervelend. Voor werknemers, én voor werkgevers. Met de juiste begeleiding, training en adviezen is het vaak mogelijk om een passende functie te vinden. De consultants van WerkCompleet hebben veel werknemers weer aan de slag geholpen.

Lees Verder -->

Nieuws van WerkCompleet

Copyright © 2015. Werkcompleet BV . Alle rechten voorbehouden. Volg ons ook op : (Strato)